Over ons

Kies jij ook voor Issac Makelaardij?

Je wilt de volledige aandacht van een gedreven en oprechte makelaar. Met Issac Makelaardij kies je voor een enthousiaste en zorgvuldige aanpak. We geven jou altijd onze onverdeelde aandacht. En dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf, ben je direct op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rond de aan- of verkoop van je woning.

Als VBO-makelaar is Issac Makelaardij lid van de branchevereniging van makelaars, taxateurs en verhuurmakelaars. En daarmee kies je voor zekerheid. Heb je een klacht of ontstaat er onverhoopt een geschil, dan kun je bij de geschillencommissie van VBO terecht.

Bij full-service makelaar en adviseur Issac Makelaardij staat:

  • De klant altijd centraal;
  • Een groot en krachtig regionaal netwerk voor je paraat;
  • Optimale service hoog in het vaandel, ook ná de aankoop/verkoop;
  • Integriteit voorop, maar zeker ook zorgvuldigheid, betrouwbaarheid, enthousiasme, snelheid en behulpzaamheid;
  • Duidelijk en helder beschreven wat de werkzaamheden en bijbehorende kosten zijn.

Brian Issac

Eigenaar van Issac Makelaardij Brian Issac heeft meer dan tien jaar vastgoedervaring. Niet alleen in eigen land, maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Hierdoor is hij als geen ander op de hoogte van alle aspecten van de vastgoedmarkt.

Brian Issac: ‘Eerder lag mijn focus vooral op commercieel vastgoed. Tot ik in 2020 een oud-collega ging helpen: ik werd meteen gegrepen door de woningmakelaardij. Vooral het persoonlijke contact en het feit dat je mag adviseren bij een van de belangrijkste beslissingen in iemands leven vind ik geweldig. Ik hou ervan mensen te helpen en ze blij te maken. En dat gevoel is vaak wederzijds, want met een aantal van mijn klanten ben ik echt bevriend geraakt. Het is goed als een team te kunnen optrekken.’

Dat Brian voor de langdurige relatie gaat, blijkt ook wel uit zijn werkzaamheden als uitgever van het magazine NEX, dat hij in 2011 oprichtte. Begonnen als een grap, is het uitgegroeid tot het toonaangevende magazine van Noordwijk, met een breed vertakt netwerk.

Brian woont in Noordwijk samen met zijn vrouw Monica en zoon Torrence.

Maak een afspraak

Brian Issac
Monique van Loon-Severijns

Monique van Loon-Severijns

Creatieve duizendpoot Monique van Loon-Severijns laat zich vanaf haar vroegste jeugd inspireren door de dingen die de wereld mooier maken. Monique: ‘Of het nou kunst is of de natuur, alles waar ik zelf blij van word, daar geef ik uitdrukking aan. Werkzaam in verschillende creatieve vakgebieden, zoals de reclamewereld van Amsterdam en Antwerpen, de kunstwereld van Amsterdam en in mijn eigen kunst-en-vliegwerkgezin, beweeg ik me door het leven.’

Aan de Montfort universiteit van Leicester, Engeland, was Monique als Fine Arts-student geïnspireerd door een vak dat onder andere de bouw en het ontstaan van country houses in Engeland betrof. Door dit vak ging ze anders kijken naar de geschiedenis van deze huizen en haar interesse in architectuur en bouw werd aangewakkerd.

Haar gevoel voor mooie dingen in het leven en het plezier om met veel verschillende mensen samen te werken, integreert ze in het samenwerken met Issac Makelaardij. ‘Het verkopen van een woning is een vrij emotioneel en gevoelig traject. Mensen samen met het team van Issac Makelaardij te kunnen begeleiden, is een mooie taak.’

Monique is verantwoordelijk voor het schrijven van de verkoopteksten en geeft stylingadvies voordat de fotograaf komt, maar ze adviseert ook bij de inrichting van de nieuwe woning.

Monique woont in Noordwijk samen met haar man Kenneth en haar drie zonen Tijn, Abe en Pieter.

Maak een afspraak

Sem Visscher

In de wereld van vastgoed draait het niet alleen om stenen en cijfers, maar vooral om de mensen erachter. Ik ben Sem Visscher, een jonge leergierige avonturier in de wereld van vastgoed. Mijn reis in deze boeiende branche begon op mijn vijftiende, toen mijn nieuwsgierigheid naar vastgoed werd aangewakkerd bij het zien van de eerste bouwtekeningen.

Na het behalen van mijn Havodiploma voelde ik de drang om meer te leren, om me te verdiepen in het vastgoed. Daarom ben ik met de studie basistheorie vastgoeddeskundige gestart, met als ultieme doel: geregistreerd makelaar worden.

Maar kennis alleen is niet genoeg. Ik geloof in de kracht van praktijkervaring. Daarom ben ik trots om momenteel stage te lopen bij Issac Makelaardij. Hier krijg ik de kans om mijn kennis direct toe te passen in de echte wereld en om te leren van ervaren professionals.

Naast mijn interesse in het vak, ben ik ook een actief persoon buiten de kantoren. Als ik niet bezig ben met werk, kun je me vinden op het hockeyveld bij NHC, waar ik mijn energie en teamgeest kan uiten. En als de golven roepen, trek ik mijn surfplank tevoorschijn.

Maak een afspraak

Sem Visscher