Gratis waardebepaling

Gratis en Vrijblijvend
Reactie binnen 1 dag
9.3 op Funda

Hoe verloopt de gratis waardebepaling?

Stap 1

Afspraak maken

Na het verzenden van bovenstaand formulier, nemen we binnen 1 dag contact met je op om een afspraak te plannen, zelfs in het weekend!
Stap 2

Bezoek

Tijdens de afspraak van zo’n 30-45 minuten maken we een opname van de woning. Op deze manier krijgen we een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.
Stap 3

Waardebepaling

Na ons bezoek ontvang je binnen 24 uur een e-mail met de specifieke waarde van jouw woning. Heb je verhuisplannen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden die we bieden om jouw woning snel en tegen de hoogste waarde te verkopen.

  Swipe  

Ben je van plan om binnenkort je woning te verkopen? Dan komen we graag langs om persoonlijk kennis te maken en de waarde van jouw woning te bepalen. In het persoonlijke gesprek ontvang je een goede inschatting van de waarde en advies over de verkoopstrategie. Dit gesprek is geheel gratis!

Tijdens de waardebepaling analyseren wij alle relevante aspecten van jouw woning, zoals de grootte, afwerking, isolatie, ligging en meer. Daarnaast vergelijken we jouw woning met vergelijkbare woningen in de buurt om tot een nauwkeurige prijs te komen.

Ben je eigenlijk op zoek naar een officieel taxatierapport van je woning? Vraag dan hier een taxateur aan.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!