Hypotheek

Je droomhuis financieren: de hypotheek

Het kopen van een huis is een grote stap. Je gaat voor niets minder dan het huis van je dromen. Als je voor aanvang van het kooptraject je financiering al rond hebt, biedt dat een groot voordeel. Je bent andere kopers namelijk een stapje voor! Want doordat je weet dat je hypotheek rondkomt, kun je bieden zonder voorbehoud. Dit geeft de verkoper de zekerheid dat jij zijn huis kunt betalen, en jou meer zekerheid op het huis van je dromen.

We brengen je graag in contact met onze partners die een hypotheekadvies voor je kunnen opstellen. Zo’n onafhankelijke hypotheekadviseur houdt rekening met zaken waar je zelf misschien niet aan had gedacht. Wist je bijvoorbeeld dat het limiet op je creditcard ook wordt meegenomen bij het bepalen van de hoogte van je financiering?

Je maximale hypotheek kun je ook zelf al bij benadering berekenen. Goed idee, want als je weet welk bedrag je ongeveer zult kunnen lenen, weet je ook in welke prijsklasse je op zoek kunt gaan. En dus hoever je kunt gaan met het bieden op een woning.

Maak een afspraak

badkamer